sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Kurkkaus uuteen asuntoon


Laitanpa muutamia kuvia uudesta A-talon asunnostamme. Saimme jo kyllä muutettua, tämänhetken tilanne asunnossa on vaan niin kaaoottinen, että näytän jotain kuvia ennen kuin kaikki tavarat oli siirretty. Keittiö on vielä vähän kesken, mm. tiskiallas puuttuu.

Ja sitten vanhoja vertailukuvia. Hieman on suttuinen, mutta tältä se keittiö näytti ennen. Tuossakin on jo keretty jonkuverran purkaa. Mutta, huomioikaa tuo nurkka, siellä on iso kotelo, joka purettiin ja nyt keittiössä on se vanha tiilimuuri esillä.


Olohuoneen ehdoton helmi on tuo vanha muuri. Tässä näkyy monien vuosikymmenien kerrokset. Ennen muurissa oli keittiön huuva. Kaikkea on kerennyt tämäkin muuri näkemään. Mutta mitäkö muurille tein...: rappasin tooosi kauan, sitten yläosasta vanhat laastit pois ja uutta laastia tilalle. Alaosa on vain hiottu kun se on uusittu joskus 84. Monen pesun jälkeen pinnalle sivelin lakan jottei muuri enään pölise.
Muuri näytti ennen tältä, kun siittä oli kotelot otettu edestä pois.

Makuuhuoneessa on ihana pönttöuuni. Tumma on kuva kun ei vielä lamppuja ollut tarpeeksi ja remontti-päivä venyi myöhään..
Laitanpa parempia kuvia asunnosta joku toinen kerta. Mutta kylläpä vain tykkään asua tässä A-talossa. Pönttöuuni ja vanhat muurit tuo asuntoon aivan omanlaisen tunnelman.

6 kommenttia:

  1. onnea uuteen kotiin ja kiitos tästä b talon asunnosta ,viihdyn tosi hyvin

    VastaaPoista
  2. Onpa kyllä kiva tuo muuri, tuo niin kotoista vanhaa tunnelmaa asuntoon. Mukava olis päästä joskus paikan päälle katselemaan teidän kotia. :) Täällä remppaillaan yläkertaa, nyt keittiö valmis siinä entisessä elokuvahuoneessa. Vielä väliseinä porrasaukon kohdalle ja meilläkin yks asunto taas valmis. :) voimia sinne kodin laittamiseen ja syksyyn. Soitellaanpa joku päivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiii kivaa kun sielläkin edistynyt, pitää tulla joskus taas sinnepäin katselemaan ja tosiaanki olis kiva saada teidät käymään täällä. :) Voimia sinne myös! Soitellaan!

      Poista
  3. Kaunis asunto! Juurikin tuo pönttöuuni ja muurit, tykkään. Lisäkuvia odotellessa. :) -K-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, joo laitan tässä lisää kuvia kunhan saadaan tavarat järjestykseen. :)

      Poista