torstai 5. marraskuuta 2015

Pytinki-koti

Nyt on saatu jo kohtuulliseen kuntoon tämä meijänki asunto ja laitan nyt muutaman lisäkuvan siitä mihin nyt on tultu. :)


Kaikki kuvat on otettu melko illalla, valkoiset seinät näyttää kyllä mun silmiin ihan muulta, mutta enpä jaksanut alkaa photosoppaa liikaa. Olkkarissa on kaks vähä erilaista puolta: on tuo yläkuvien tyylinen ja sitte muuri, alh.


Olkkarin läpi kuljetaan makkariin, joka on vielä hiukan kesken ja sekasin, joten melko rajattu kuva tässä.. :)( Myös asunnon eteinen on jätetty samasta syystä kuvaamatta. ) B-talo näkyy ikkunasta.


Ja sitten keittiö. Oikealla näkyy oviaukko olkkariin. (joulutähdet on nostettu odottamaan joulua, eivät vielä loista...:D)


Pytinki-kodin ihana keittiö. :D

 Ja kylppäri, josta puuttuu muutama juttu mm. peili.


Näihin kuviin, hyvää loppuviikkoa ja viikonloppua ihmiset!! :)

13 kommenttia:

  1. Ero on kuin yöllä ja päivällä; meinaan noilla aidoilla esiin otetuilla hormitiilillä ja sitten sellaisilla sisustustiilillä.
    Näyttää tosi mukavalle, sopivasti vanhaa ja uutta.
    Kyllä nyt kelpaa.


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, sisustustiiliin ku ei saa vanhoja maalijälkiä ja elämänkerroksia. :) Mutta onneksi tästä talosta noita vanhoja tiiliä löytyy. Kylläpä joo nyt kelpaa.. :) Kiitos.

      Poista
    2. Ihanaa katseltavaa! On ihan pakko aina välillä kurkistaa tänne ja ihailla teidän kädenjälkeänne. Juuri sopivasti vanhaa henkeä ilman "museotunnelmaa". Tykkään kovasti näistä kuvista!😊

      Poista
    3. Voi kiitos! itse tuossa juuri eilen selailin remonttikuvia ja ihmettelin miten paljo onkaan tullu väännettyä hommia..:D

      Poista
  2. Ihanan kodikasta, nauttikaa täysillä!

    VastaaPoista
  3. Ihana miljöö. Kaunis koti. 😍

    VastaaPoista