keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Valmis kolmio..!

Vihdoin ja viimein, saanen esitellä: valmiin kolmion A-talosta. Noh, nämä kuvat on otettu siinä valmistuessa ja vielä puuttuu jotain pieniä juttuja. Asunto saatiin valmiiksi jo lauantaina, mutta piti pitää pientä taukoa jotta taas jaksaa touhuta. Melkosen kiireiseksi meinas tämän asunnon kanssa mennä, sillä suuritöisin on tähänmennessä ollut. Tietenkin, kun tässä on yhdistetty kaksi yksiötä sekä aulatilat. Mutta asukas pääsi jo onnellisesti muuttamaan asuntoonsa. :)

 Tähän kolmioon on kaksi sisäänkäyntiä, toinen (mikä tässä kuvassa) menee keskeltä taloa ja on ns vieras/pääovi. Tienviereisestä portaikosta en ottanut kuvaa. Nämä portaat maalattiin, olivat ennen ruskeat.
 Portaiden yläpäässä oli ennen aula ja aulan perällä kaksi varastoa. Varastot poistettiin ja vasemmanpuoleinen seinä aukaistiin.

Kuva eteisaulan perältä. Avattu aukko johtaa suoraan keittiöön ja muualle asuntoon.

Sielläpä se keittiö.

Keittiön kalusteet on ostettu jälleen Topi-keittiöltä. Tässä A-talossa oli myös vanhat Topi-keittiön kalusteet. Kaikki alarungot uusittiin, parhaiten säilyneet ylärungot käytetään uudelleen.

Kun yhdistimme kaksi asuntoa, niin tähän asuntoon tuli silloin myös kaksi wc-tilaa. Toisesta tehtiin wc ja toisesta suihkutila. Tämä wc on ihan keittiön vieressä.

Huoneista en erityisemmin otellut kuvia. Kolme huonetta peräjälkeen. Tämä kuva on otettu keskimmäisestä huoneesta.
Viimeisen huoneen vieressä on suihkutila.

Tästä huoneesta taas takaisin keittiöön.

Jatketaanpa seuraavaksi kattopäivityksellä jokukerta. Oli jo uutta kolmiorimakattoa laitettu paikoilleen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti