perjantai 4. syyskuuta 2015

Kattoa ja välikattoa


Teemu kävi kameran kanssa kuvauskierroksen katolla. Hän myös kuvasi kopterillaan videota katonteosta, mutta teen siittä sitten katon valmistumisen jälkeen jonkulaisen yhteenvedon.

Vanhat laudat ovat säilyneet hyvin päreen alla. Joitain lautoja on jouduttu vaihtamaan. Lautojen päälle tulee tukeva vaneri ja taas sen päälle kolmiorimahuopakate.  


 Korkeet on hommat. Kyllä näyttää katto mukavalta ilman pressuvirityksiä ja reikiä.

 Ilmastointikanaviin ja piippuihin tulee tiilenpunaiset pellitykset.





 Samallapa laitan näitä välikaton kuvia. Ite en ole nähnyt tätä tilaa muuta kuin kuvista. Kerran kokeilin katolle mennä mutta enpä sitte tohtinutkaan...liian korkealla on menoaukko. :D Kuvasta näkee, kuinka hyvin on kuitenki nuo laudat katolla säilyneet.

Paljon purua ja linnun kakkaa. :)

3 kommenttia:

  1. Silloin kun me asuimme keskipytingin vinttihuoneissa oli meillä rappuset sinne vintille. Kesällä siellä oli paljon pääskysten pesiä. Ne kuuluivat asiaan ja aina oli joku ikkunaruutu talon päässä auki,että pääsivät lentämään sisälle.Isä nukkui aina kesät siellä vintillä.Tykkäsi siellä olostaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska muisto! vai että ihan tuolla vintillä nukkui.:) Sinne edelleenki pääsee pääskyset ja niitä lentelee tässä pihapiirissä tosi paljon.

      Poista
    2. Tottakait isällä oli siellä sänky petattuna. Tämä tapahtuma on -50 luvulta.

      Poista