lauantai 20. syyskuuta 2014

Putkia

Viikkopa vierähti nopeasti. Olin kolmepäivää työkeikalla muualla, nyt taas Pytinkien kimpussa. :) Ei tarvinut Teemun tehdä iltosin yksin hommia, sillä meille tuli uus työmies, joka tekee koulupäivän jälkeen muutaman tunnin illasta meillä hommia tästälähtien. Hyvä apu se!
Syksy on jo täällä! Kiirettä pukkaa remonttien kanssa..(jos sanaa ,kiire, saa käyttää) Ainakin itsestä siltä tuntuu, sillä asukkaita olisi tulossa useaan asuntoon heti kun vain saadaan lämmityshommat valmiiksi. Mukava saada elämää Pytingeille!


Tässäpä näitä putkikuvia. Ei oo ihan edukseen, sillä kaikki vipstaakkelit ei oo vielä ihan kohillaan.. Mutta siis, isoa putkea saa seinään tämä B-talon päätykaksio, sillä sieltä lähtee vesi sitten myös muihin asuntoihin. Onhan ne hurjan näköisiä, varsinkin noi isot putket tuolla katonrajassa...! Mutta kyllä se on sitten mukava kun asuntoa lämmittää hake, eikä sähkö.
Mutta nyt takaisin hommiin...

4 kommenttia:

  1. Teillä on iso ja mielenkiintoinen projekti, olette todella rohkeita, kun ostitte Pytingit! Varmasti hyvin järkevää ja taloudellista vaihtaa lämmitysmuoto sähköstä hakkeeseen. Olisi mielenkiintoista saada yleiskäsitys siitä, mitä kaikkea teillä on meneillään/ suunnitteilla, jos jossain postauksessa voisit kertoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo onhan se taloudellisesti järkevä tuo hake, sekä tietty tuntuu mukavammalta käyttää puuta kun sitä meillä täällä Suomessa niin paljo on.
      Tarkoitatko yleiskäsitystä remontin etenemisestä, vai yleensäkin tästä koko toiminnasta vuokraus yms? Mielelläni teen sellaisen postauksen joka kiinostaa ja selkeyttää.

      Poista
    2. Minua kiinnostaisi tuo remontointijärjestys, kun on noin isosta projektista kyse, että miten ajattelitte edetä? :)

      Poista
    3. Joo, voisinpa jotakin sellaista kirjoitella tässä tälläviikolla. :)

      Poista