lauantai 13. syyskuuta 2014

Lauantaihommia ja luomumarkkinoilla



Ruukin Maaseutuoppilaitoksella oli päivällä luomumarkkinat ja kävinkin sielä ruokaostoksilla heti aamulla. Väkeä oli runsaasti liikkeellä jo heti ennen kuin olivat virallisesti auenneet. Mukava kun täälläpäin järjestetään näin kivoja markkinoita. Sienineuvonnassa pystyi tarkistamaan mikä sieni on syötävää ja mikä ei.. Itse en ole koskaan sienestänyt, mutta haluaisin kyllä.

Tämä päivä on viety kylppäreitä eteenpäin, sekä porattu yläkerran lattiaan reikiä mistä viedään pattereiden putket. Tai siis alakerran asunnoista nostetaan putket yläkerran asuntojen pattereihin. Meni melko kauan ennen kuin saatiin porattua reikä läpi, ja se johtu siittä ettei ollut tarpeeksi pitkää terää. Lopulta Teemu joutui värkkäämään sellaisen itse sillä lattian paksuus on huikaisevat 76cm! On siellä muutama koolaus ja eriste.
Olipa tuolla nyt jo yhdessä asunnossa muutama putki seinässä jo, en tiiä millon niistä uskallan tänne kuvaa laittaa.. taitaa kaikki sisustusintoilijat sanoa että hyi kamala. :D Oli itelleki melko (yllätys) ku näin.. heh! Kunnon teollisuusasunto.. Tietty piilottamalla ja maalaamisella sais jotain mutta pitää kattoa. Mieluummin kuitenkin vesikierto kuin sähkölämpö. :)

Noniin ja sitten viikonlopun viettoon!
(Meijän viikonloppu alkaa nykyään myöhään lauantai-iltana..)

2 kommenttia:

  1. Täällä kans toinen joka haluais oppia sienestämään. En uskalla mennä yksin ainakaan, kun en yhtään tiedä sienistä. Voi näin kokematon erehtyä pahastikin. Alko kiinnostamaan tuo putkihomma :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sienestäminen olis kivaa, mutta en kyllä kanskaan yksin lähtis..
      Kyllä mä siitä putkihommasta vielä, kuhan saavat laitettua siihenmalliin että voin kuvailla. :D

      Poista