perjantai 5. helmikuuta 2016

Talvihommia

Heipparallaa pitkästä aikaa. Pieni tauko pukkas päälle, kun piti tuon pikkumiehen kanssa opetella vähä elämään. :) Valvoskella ja nukkua ja niinedelleen. Kävinpä tänään samalla kun nukutin pikkumiestä päiväunille, niin kuvaamassa paikkoja mitä tässä on talvella vähän kerennyt tapahtua.

Vanhan hirsisaunan korjaaminen on hiukan edennyt. Ylimmässä kuvassa hiukan tuota tavaraa tulee tuolta saunan puolelta. Jokainen pinta pitää aukaista, ottaa mustunut villa pois yms mitä kaikkea sieltä sattuu löytymäänkään.

 Tässä pukeutumishuoneessa on otettu seinät hirrelle, tai no koolaukset lähtee myös pois. Komee hirsi pitää saada näkyville. Ja tietysti tuo takka pitäs jotenkin elvyttää henkiin.. onkohan se aina ollut tuommonen harmaa vai mitähän sille on oikee tehty..

Toinen pukeutumishuone, tai tämä on ollut vedenlämmitys/ pesutupa huone ja vesi on tullut kaivolta tähän huoneeseen. Tässä huoneessa on ehkä pahin tilanne kun katto oli vuotanut pahasti.

Huoneen katto näyttää tällähetkellä tältä. Tuolta ylhäältä on pudotettu monta kottikärryllistä pilaantunutta sahanpurueristettä. Paljon saa vaihtaa materiaaleja kyllä.

Löylyhuonekin näyttää hiukan räjähtäneeltä. Jospa tästä vielä huippu sauna tulis, ainakin odotetaan että pääsee testaamaan..!

Sitten kurkkaus Pytinki A:n kuudenteen asuntoon..

 Eli meillähän on vielä kaksi asuntoa laittamatta kuntoon. Tässä on toinen aluillansa, kaksi yksiötä yhdistetään isommaksi kaksioksi. Keittiöstä tulee perin mielenkiintoinen, kaksi yksiön keittiötä yhdistyy isoksi kaksion keittiöksi.

Keittiöstä on sitten mukavat näkymät isoista ikkunoista sisäpihalle.

Tämmöstä tälläkertaa, minäpä koitan jokupäivä tehdä lisää juttua. :)


8 kommenttia:

 1. Ei ole tämäkään sauna se alkuperäinen,jossa minä kylvin ensimmäisiä kertoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tässä on tainnut olla erinäisiä saunoja pihalla, enpä tiedä missä sitten mutta ainakin joku rakennus ollut ihan tuon vieressäkin.

   Poista
 2. Multa on menneet tällaiset pikkumiesjutut ihan kokonaan ohi, onneksi olkoon.
  Sauna on totisesti saanut siipeensä, muuta teidän remppataidoilla siitä aikanaan tulee varmasti ihana löylyttelypaikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo no tuolla fasebookin puolella siitä kerroin. :)Kun siis näillä sivuilla on myös omat fasebook sivut. enpä ole hoksannut laittaa sitä tuohon blogin kylkeen sitä facebook kuvaketta.
   Kyllä on sauna saanut siipeensä, jospa siitä jonkulainen saatais.

   Poista
 3. Onnittelut pikkumiehestä!
  On teillä vielä tekemistä siellä, vaikka paljon olette jo saaneet aikaan. -K-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Onhan tuota, tärkeimmät on tietenki ne pari asuntoa. Tuo sauna on semmonen vapaa-ajan pelastus projekti/ harrastus. :) Vaikka siitä nätti halutaanki.

   Poista
 4. vauva onnittelut. Paljon on työtä, mutta voin vaan kuvitella miten ihana tulee. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Pitääpäs käydä katsomassa blogiasi. En enään kamalasti kerkeä lukea muiden blogeja, harvoin tulee tätäkin päivitettyä. Enemmän pitäisi..

   Poista