torstai 13. elokuuta 2015

Kolmio A-talossa etenee

Hommaa on piisannut ihan mukavasti tämän ison asunnon tekemisessä. A-talon yläkerrasta puolet menee tähän asuntoon. Ennen tässä oli kaksi yksiötä, portaikko vasemmalta huoneeseen ja keittiöön sekä portaikko keskeltä samanlaiseen asuntoon. Keskiportaikosta meni ovi vielä oikealle, heti portaiden yläpäästä. Se tukittiin. Aulan perällä oli kaksi varastoa jotka poistettiin, jotta saatiin iso oloeteinen. :) Jos ymmärsitte ollenkaan mitä selitin. No, jokatapauksessa, tästä asunnosta tulee n 74 neliöinen kolmio, johon on kaksi sisäänkäyntiä. Pääovi on  talon keskeltä (kuvassa oik.) isoon eteiseen.

 Aluksi aukaistiin tämä iso reikä aulasta keittiöön. Näin keittiöstä saadaan melkein tuplaten isompi, kun aikaisemmin keittiö oli vain yksiöön sopiva.

 Tässä jo tältäiltaa otettu kuva toisesta suunnasta. Ruokapöydän paikka.

Tässä kuva suoraan keittiöön päin, jossa hommaa on vielä paaaaaljon. Keittiöiden pitäisi saapua näinä päivinä kaikkiin A-talon asuntoihin. Topi-keittiöltä saatiin hyvä tarjous taas.:)

Sekä vielä vanhaan aulaan, nyt nykyiseen eteiseen päin otettu kuva. Tuonne perällehän mahtuu kiva pieni sohva ja pöytä yms. :) Perällä oli siis kaksi pientä varastoa aikaisemmin, eikä ikkunoita näkynyt aulaan ollenkaan.

 Sitten puhkaistiin reikä kahden yksiön välille, jotta saatiin kaksi huonetta lisää.

Sama kohta näyttää tänään tältä.

Seuraava huone, oikealla muuri jonka kyljessä oli Porinmatti. Jos joku tarvitsee, niitä on vielä muutama jäljellä. Saa tulla ostaa jos johonki tarvii. :)

Ja viimeinen huone asunnon perältä. Tämä oli aikaisemmin yksiön keittiö. Vasemmalle jää eteinen ja kierreportaikko. Mustana loistava suihkutila (kylppäri) tuossa odottaa laatoitusta. Huomenna alkaa se homma!  Vielä kaksiviikkoa aikaa saada tämä asunto valmiiksi ennen asukkaiden tuloa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti