tiistai 17. maaliskuuta 2015

Yläkerran aula ennen ja jälkeen


Unohdinpa kokonaan tehdä tästä aulasta tämän muutospäivityksen, niin tässä se sitten tulee. Aulasta on muutama kuva ennen maalausta, en löytänyt muita kuin nuo kaksi huonoa kuvaa ylhäällä. Koko tila oli värjätty pääsiäisväreihi. Lattialla harmaa laikukas muovimatto. Yhdistelmänä siis melkoisen karmea.

 
 


Vanha muovimatto ja listat revittiin pois. Matto oli tosi tiukassa, pieninä suikaleina lähti irti. Ei ole liimaa säästetty ollenkaan.


Tilalle asennettiin uusi matto. Kierrätettyä tämäkin. :) Tuttavien työmaalta ylijäämät, oli kivannäköinen kuva matossa. Kyllähän se surkutti laittaa muovia, mutta eipähän sitten haittaa jos kengät siihen valuttaa vetensä ja lumensa.




Tältä se nyt sitten näyttää. Portaissa vielä on kesken listoitus ja kaide puuttuu. Mutta onhan se aivan erinäköinen kuin silloin keltaisena.

Kaiken kruunaa ihanat kukat joita käytäviin ja eteisiin on ilmaantunut. :) Tämä alimmainen kukkakuva on aulan eteisestä, portaiden päästä alhaalta, jossa pieni lattia on vielä hiomatta ja maalaamatta.

4 kommenttia:

  1. Mahtava muutos! Kyllä sinulla on sisustussilmää! Mistä nuo mustavalkoiset mahoton hankittu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo muutos on huomattava, mutta sisustus on asukkaiden laittamaa. :) Annoin vapaat kädet sisustamiseen asukkaille, kun asustavat tuota aulaa samalla.

      Poista
  2. Ihania narsisseja, hetken jo ajattelin että haluaisin asua tuolla. Palasin kuitenkin omaan kotiin ja omiin narsisseihin. Kyllä täälläkin viihtyy. :) kevättä! -alina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) onhan tuo ihanan kodikas. Varmasti sieläki, hyvää kevättä sinne myös!

      Poista