sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Valmis asunto ja vähän vertailuja

Tämä asunto valmistui eilen uutta asukasta varten. Kuva on viime kesältä, kun itse vielä asuttiin asunnossa. Eteinen jäi samanlaiseen kuntoon, puupaneeleja ei maalattu tässä asunnossa ollenkaan. Vertaan huoneita muihin remontoituihin huoneisiin. Maalaamaton paneelikatto tekee asunnosta erinmoisen.


Ja sitten muutoskuviin. Kyllähän tuo paneelikatto on melko tumma, tosin nämä kuvat hiukan valehtelevat. Kun olin huoneessa ja otin kuvaa niin todellisuudessa se ei noin tummalta näytä. Valaistus ja kamerankäyttäjästä riippuu aina nämä kuvien toimivuudet..(minulla kun ei mitään ammattivehkeitä näihin kuvaamisiin...)



Keittiön kuvakin näyttää melko tummalta, otettu joskus kymmeneltä illalla. :) Hoppua ei onneksi tullut, ihan rauhassi siivoiltiin asunto loppuun.

Nonii siinäpä vähän vertailua kahden remontoidun huoneen kanssa. Täytyy sanoa, että vaikka valkonen on hieno niin on se vaan melko kylmä. Tosin tuokin huone on elävä, kuvassa sävyt ei niin erotu edukseen vaan seinätkin näyttää sinertäviltä, vaikka on maalattu paperin sävyllä. Vastaavasti voi sanoa tuosta maalaamattomasta paneelikatosta, että se voi tuntua melko raskaalta.


Puinen paneelikatto tekee kylppärin laatastakin lämpimämmän, mitä taas kokonaan valkoisessa. Mutta tykkään kummastakin. :) Mitäs ajatuksia herätti teissä?

2 kommenttia:

  1. Kummassa talossa te nyt asutte ja missä siellä? Sen takia kyselen että jääkö se nyt teidän käyttöönne? Hyvältä näyttää. Teillä alkaa olla asunnot täynnä. Mitä remonttia teette seuraavaksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. B-talossa asutaan alakerrassa kaksiossa. Ei jää meidän käyttöön, vuokrataan ja mennään asumaan A-taloon minne meille tulee sitte vähän pidempiaikaisempi asunto. Kaksio sekin. Joo alkaa olemaan nyt B-talo täynnä. Tällähetkellä kaikki asunnot on varattu. Seuraavaksi alan maalaamaan A-talon huoneistojen seiniä, jotta Teemu voi alkaa asentamaan sinne uutta patteri- ja putkiverkostoa. :)

      Poista