lauantai 14. helmikuuta 2015

Ystävänpäivänä 2014, solmittiin ystävyys Pytinkeihin


Tasan vuosi sitten, ystävänpäivänä 2014, kävimme tutustumassa ostomielessä Pytinkeihin ensimmäisen kerran. Olihan se jännittävää ajella Turusta asti Ruukkiin ja miettiä tulevaa näyttöä. Minkähänlaisia tiloja siellä on, kuinkahan paljon vaurioita ja mitä aitat kätkevät sisälleen... kaikenlaisia kysymyksä pyöri päässä.

Jännitti ihan hirveästi mennä näyttöön, perhosa vatsassa, olisihan se melkoinen elämänmuutos. Laitanpa kuvia siltä päivältä. Kuvat ovat valitettavasti tosi huonolaatuisia, sumeita yms. Otettu tosi nopeasti kännykällä, jotta pystyimme myöhemmin arvioida tiloja ja vauriopaikkoja ja suunnitella budjettia. Mutta muutaman kuvan silti löysin joita ehkä kehtaan tähän laittaa.



Lunta oli paljon paljon vähemmän. Teemu kävi läpi katot ja välikatot. Onneksi tosiaan oli noinkin vähän lunta niin pystyi paremmin näkemään kivijalkoja, kattoja yms.


B-talon keittiötä jota tässä jo nähtyki monesti.


Kylpyhuoneet oli kaikista inhottavimpia, niitä katsellessa näki jo kaiken alhaalla ja uudet laatat seinässä.


Sähköpatterit jokapaikassa. Tiedossa siis isot putkityöt ja uusien pattereiden asennus sekä uuden energiamuodon miettiminen.



Portaikkoja oli muutama erilainen. Hyväkuntoisia sekä huonokuntoisia. Ulkolaudoituksen vauriot kuvattiin myös.

 Kaikki piirustukset käytiin läpi.

Sekä varastot, jotka oli suurimmaksi osaksi toimineet kaatopaikkoina.
Olihan se niin jännä päivä! Ja arvatkaas, me ihastuttiin kyllä kumpikin tähän paikkaan heti. Olinhan toki kulkenut lapsena tästä ohitse kouluun monta vuotta, mutta silloin Pytingit tuntuivat pelottavilta. Nyt ne tuntui siltä, että olispa kiva laittaa kuntoon ja asua niissä itse, sillä olihan se niin kaunis paikka.
Niin tuli haaveesta totta, kaupathan tehtiin kaikkien kiemuroiden ja odottelujen jälkeen vasta heinäkuun puolessavälissä. Nyt on ystävänä Pytingit. :)

Hyvvää ystävänpäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti