maanantai 20. heinäkuuta 2015

Remppaa

Tulipa tuossa 15 päivä tätäkuuta kuluneeksi tasan vuosi tämän kokonaisuuden kaupoista.! Jotenki on ollu nii paljo tekemistä, että musta tuntuu, kuin elettäs vieläkin kesää 2014. Ja että tätä kesää ei ole edes ollukaan olemassa.. :D No, säiden puolesta ei kyllä ihan hirveästi tunnukaan siltä.
Yläkuvassa A-taloa. Noiden kahden oven takana tehdään parhaillaan kovasti hommia. Ja katollekkin saatiin uusi tekijä!

Nämä seuraavat kuvat on alakerran kaksiosta, mihin itse tässä muutetaan, kunhan saadaan suhteellisen valmiiksi. :D Eihän se sitten ole vasta kuin kolmas Pytinki-asunto missä on majailtu. :) On muuten ihan hyvä muuttaa vähänväliä niin saa hävitettyä ylimääräistä tavaraa.. :D
Kuva on keittiöstä, jossa olen koittanut parannella tuota muuria.Vielä vähän pesua kaipaa. Tiskialtaan paikka on edellisillä pahasti vuotanut. Ihme ettei ole saaneet sähköiskua kun tuo pistorasia tuolla keskellä märkää seinää sillon ollut.

Olohuoneen puolella näkyy sama muuri. Sikäkin olen koittanut korjailla. Alaosaa on joskus uusittu. Nämä hormit ei tule käyttöön, koristeiksi vain.  

Makkarissa on jo lattiakin paikoillaan, tosin kamalan pölykerroksen peitossa. :) Todella tumma lattia tuli vahingossa hankittua, mutta menkööt.


Tänään otettiin eteisen ja keittiön välistä iso kaappi pois. Jonkinlainen säilytysratkaisu siihen on tehtävä tilalle, mutta niin, että olis hiukan enemmän tuota tilaa.

Ja kuva vielä perunamaalta. Perunaa on noussut kovasti, saapi vain nähdä tuleeko niitä perunoita silti ollenkaan!

2 kommenttia:

  1. Kumpi on A: talo ? On mukavampi seurata teidän touhuja,kun tietää,että kummassa talossa olette milloinkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poistin vahingossa kommentin, joudun kirjoittamaan omankin viestin tähän uudelleen.. :D Eli, Galleriasta näkyy kumpi on A-talo., siittä ilmakuvasta. Teemme tällähetkellä remonttia vain A-talossa. B-talon asunnot on tehty. Jossain tekstissä mainitsinkin siitä, että tästälähtien remontit koskee vain A-taloja. :)

      Poista