keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

A-talossa lämpökeskuksen lämpö

Melko ahkerasti on Teemu ahertanut putkia tässä muutaman viikon, kun sai tänään laitettua A-taloon lämpimän veden kiertämään. Homma hoitui yli puolet nopeammin mitä B-talossa viime syksynä. Hieman on enemmän kohillaan seinät ynnä muut, kun sai putkienreijät porattua niin nopeasti.

Tässä on A-talosta alakerran kaksio, mihin itse tässä kohta muutetaan kunhan keretään saada valmiiksi. Saatiin kattokin maalattua.

Eiks vaa oo niin ihana tuo pönttöuuni! Neljän pönttöuunin voimalla on tätä koko taloa lämmitetty koko talvi. Nyt kiertää pattereissa lämpö. Vielä pitäs löytää joku kiva lattia..

Esittelempä tuota keittiötäkin vielä. :) Oon krapaillu vanhaa muuria esiin, melko pölystä hommaa! vanhoja kaappeja ajateltiin vain maalata uusiksi. Alaosa menee melkolailla uusiksi kun tulee pesukone yms. Hiukan tulee pienempi keittiö mutta jatkan sitä tuossa oikealla seinällä alhaalla ja vasemmalle seinälle muurin jälkeen laitan jonkun vanhan puukaapin.

Ja sitten yläkertaan. Tämä on keskeltä yläkertaa, aula josta tulee osa isoa kolmiota. Purettiin tuosta kaksi pientä varastoa pois. Patterin kohdalta paikattu ja maalattu. :) Kunhan nyt on saatu kunnolla lämpimäksi talo niin voi alkaa pintoja enemmän tekemään ja muokkaamaan.

Tässä kuva vielä aulan toisesta päästä otettuna. Vasemmanpuoleista seinää puretaan hiukan tuosta pois ja oikeanpuoleinen asunnon ovi menee tukkoon.

Tämmöstä tälläkertaa. Hyvää vappua ihmiset!

2 kommenttia:

  1. Hienosti remontti edistyy!
    Mukavaa Vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mukavaa vauhtia. :)
      Hyvää vappua sinneki, näin myöhässä... :)

      Poista