tiistai 14. huhtikuuta 2015

A-talo remppaa

Ei käy epäselväksi mitä tässä talossa tapahtuu. :) Vanha uuni porraspielessä, voi näkyä kyllä kohta muutakin roinaa, Onhan se vähä kuin toistais samat asiat B-talon jälkeen. Mutta tämä talo on vanhalla tavalla erinlainen. Pönttöuuneja ja silleen.

Tämä pönttis on lämmittänyt alakertaa talven. Konkari se vaan jaksaa lämmittää, vanha uuni.

Eipä tarvi enään niin paljoa, sillä tänään sain todistaa kun ensimmäinen vesipatteri laitettiin A-talossa seinään. Jihuu! Putkien kolotkin on saatu jo tehtyä. Posti kulki ja Kusti polki meille ison läjän tänään pattereita ja putkia. On pojjilla tarkkaa hommaa tuo patterin laitto, laserilla kahtovat suoraan. Ovat kahtoneet talojenkin suoruuden. Tämä A-talo on paljon suorempi kuin B.

Oon jonkuverran jo kerenny krappaamaan tuota muuria puhtaaksi. Alaosa on uusittua ja ylempiosa vanhaa. Mutta minkäs sillä on väliä, kaunista tuo tiili on silti.

Vanha laasti on vähän haperoa. Ajattelin, että jos sitä kaivan pois jonkuverran ja laitan uuden laastin väleihin ja puhdistan tiilien pinnat.? Kaunista tuo rosoinen vanha tiili. Elämää nähnyt muuri.

Vielä on vähän tuota lunta tuossa pihalla. Alta paljastuu kurainen pihamaa.. :) Pihalle tulee jossain vaiheessa kaivinkone jolla vähän työstetään sieltä ja täältä...sekä sen jälkeen multakuorma ja nurmikon kasvatushommat..Ei lopu kesällä tekeminen kesken.

Loppukevennys. Meillä on eteisessä perunamaa. Saa nähä mitä näistäkin tulee kun varsia vain kasvattivat. :) Kasvimaata pihalle odotellessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti