keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

A-Pytinkiin kolmio

Kevät tulee rytinällä, vielä vähänaikaa tehdään asuntohommia B-talossa, mutta A-talon remontit on jo aloitettu. Kuinka huikeeta! Tässä näytän kuvia siis A-taloon tulevasta kolmiosta, kolmio tulee yläkertaan. Yläkuvassa näkyy aula, vasemmalle jää portaat alas. Tähän aukeaa avonainen keittiö-olohuone. Ovi lähtee pois.

 Keittiön jälkeen tulee tämä huone, josta sitten olemme puhkaisemassa ovea kahteen muuhun huoneeseen. Käytännössä yhdistämme kaksi yksiötä. Tarkoitus oli tehdä ovi heti muurin jälkeen (vas), mutta muuri jatkuikin vielä seinän sisällä. Tukipylväitä on myös melko tiheässä. Kertokaapa mitä teen asunnon katolle? Maalaanko samalla tavalla kuin edelliset asunnot.. Katon maalaaminen kyllä valaisee hirmuisesti asuntoja ja tuo lisätilan tuntua.. mutta olis myös niin kiva jos näkyisi puu jollain tavalla..

 Tämä on siis se huone, josta seinää puhkastu. Edessä näkyy käytävä keittiöönpäin. Välissä on wc. Vessoja tulee kaksi, tai toisesta tulee suihkutila ja toisesta wc ja pyykinpesukoneen paikka. 

Tässä vielä tätä seinää. Komeata on tuo vinolaudoitus. Onpahan ainakin kestävät seinät. Laudoituksen välissä oli purua ja purun seassa vähän hiekkaa. Valkoinen väri mikä näkyy parrussa on muurilaastia. :)

Seinästä löytyi komeita tapetteja. Tosi kaunista. Olisihan se hieno ottaa nuo esille, mutta vuokra-asunnossa tapettiseinät ei oikein ole kannattavia, iso työ voi mennä hukkaan yhdellä mustekynänhutaisulla...  :)

Tässä kuva toisesta vessasta. Hiuan tuottaa miettimistä tuo nurkkakohta joka on muuria. Pieniä seiniä ja paljon nurkkia.

Tämä kuva on sitten toiselta puolelta, asunnon toinen huone.

Toisesta keittiöstä tulee kolmas huone. Kaikki kalusteet pois ja pinnat uusiksi. Vas, näkyy ovi toiseen vessaan josta tulee suihkuhuone.

Asunnon toinen eteinen. Kumpikin eteinen ja portaikko säilyy tietenkin kun komeita ovat. Ompahan ns. kuraeteinen ja vieraseteinen. :)

Aurinkoista kevättä kaikille!

10 kommenttia:

  1. Laittaisin katot valkoiseksi. Tulee niin paljon avaramman näköinen! :) Mukava seurata tätä remppaurakkaa. Hyvin ootte saanut tehtyä Ü

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän siittä tulee paljon avaramman näköinen. Laitan kohta vertailukuvia, saadaan kohta valmiiksi yksi yksiö johon katto jätetään puunväriseksi. :) Kiva että jaksat seurata! :)

      Poista
  2. Ehdottomasti valkoiseksi, valoa tuo enemmän! :) Puukatto voi varsinkin talvi kuukausina tuntua ahistavan raskalta. Tätä blogia on niin mukava lukea, ja seurata teidän ahkerointia. Sitten kun teidän kaikki asunnot on asutettu, niin olisi mukava nähdä minkälaisia eri sisustus tyyli koteja siellä on saman katon alla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo varmasti tuntuu pahimpina kaamoskuukausina että katto putoaa niskaan kun on niin tumma.:) kyllä melkovarmasti maalaan samalla tavalla, on se vaan melko työlästä.:)
      Sisustustyyli-ideasi on hauska, katsotaan jos joskus joku haluaa oveaan tälle blogille avata niin ehdottomasti olisi kiva. :)

      Poista
  3. Täällä kannatetaan myös valkoista kattoa! :) Työläs varmasti, mutta vaivansa arvoinen. Reippaasti ootta kyllä jaksaneet remontoida!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo työläs se on, kun kolmeen kertaan pitää maalata jotta tumma katto jää piiloon.:) mutta onhan se sitten vaivan arvoinen..

      Poista
  4. Odota talteen paloja tapeteista ja laita kehyksiin tauluiksi, työkaveri oli tehnyt niin ja oli aika kivan näköisiä.. Niin,,ja minä myös sitä mieltä, että katto valkoiseksi. Mukava kun taas laitoit kuvia ja tekstiä edistymisestä. Intoa urakointiin! -alina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pitääpä ottaa! Oon jostain lukenu itsekin tuosta vanhojen tapettien kehystämisestä. :)
      Kiitos! Hyvvää kevättä sinne!

      Poista
  5. Kommentoin harvoin mihinkään, mutta kyllä valkoinen täälläkin miellyttää eniten ja varsinkin pienissä tiloissa :) pienenä vinkkauksena tai heittona, peitättekö tiilimuurin vai jätättekö näkyviin vaikka esim osittain? Kunnosta en tiedä, mutta vois näyttää kuvien perusteella lupaavalta :) intoa kevääseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kommentoit. :) joo on mukava kuulla mielipiteitä niin sitten se itseä tsemppaa tekemään näitä hommia ja ratkasuja. :) joitain tiilimuureja yritetään jättää näkyviin mutta kaikkea ei pysty tai kannata. Hyvää kevättä sinnekin!

      Poista