tiistai 20. tammikuuta 2015

Pakkanen paukkuu


Kyllon kylymää! Yritin mukamas jotain kuvata pihalla, mutta olihan se niin kylymä että näpit heti jääty. Minulla on niin hidasta tämä päivittäminen nykyään, että yritin siksi jotain edes saada. :)
On muuten melko kova paukuttelemaan tuo pakkanen. Illalla, kun pakkanen nousi, ihan kuuli joka nurkasta pauketta. Yöllä me kumpikin havahduttiin kun ikkunakin paukahti. Säikähdin, että menikö se pakkasesta halki.  :)


Pupujussin jäljet löytyy pihalta jokapäivä. Jo kesällä huomattiin, että tässä pyörii yksi ja sama jänispupu. Melko lähelle sitä yks kerta pääsin, se tykkää näytellä pomppimistaitojaan ja ravailee pihalla ihan meidän iloksiki. :) Pitää yrittää muistaa Sepolle hakea heinää. (Annettiin jänöjussille nimi. :) :) )


Niin kun siis jo olette huomanneet, että aika hitaasti tätä päivitän, niin nakatkaapa ideoita mitä tässä kertoisin/näyttäisin kuvia tms. On niin samanlaisia nuo remonttivaiheet tässä nyt, että en viitsi niitäkään toistella kauheasti.
Pitäkäähän pirttejä lämpimänä ettei jäädy näihin pakkasiin! :)

3 kommenttia:

  1. Ihan kaikenlainen Pytinkeihin liittyvä kiinnostaa ja entisenä ruukkilaisena mielellään juttuja ja kuvia sieltä Katinhännän tienoilta tai kylän pinnasta... siis ihan mitä vaan sattuu kameran etsimeen. ihan tavalliset arkiset jutut/kuvat, joita ei sanomalehdistä löydy! :)

    Kiva oli nytkin lukea Seposta. :) Hienoa, että remppa edistyy.

    Tsemppiä pakkasen keskelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuota Katinhännän kuvaamista olen ajatellutkin. pitääpä toteuttaa. Kiitos vinkeistä!

      Poista
  2. Noista kauniista maisemista ja rakennuksista katselee kyllä kuvia mielellään :) Tännekin tuli pakkasta ja päästiin vihdoinkin luistelemaan.

    VastaaPoista