keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Lumihangessa


Nyt sitä sitte ollaan ihan upottu lumihankeen. :) Kirjaimellisesti. Laitoin päivällä kuvan jo facebookkiin, että nostetaan lämppärin seiniä pystyyn, mutta eipä se sitte toteutunutkaan. Kaivoin lapiolla elementit lumihangesta esille ja putsasin anturan mihin ne nostetaan, mutta nosturi ei kerennytkään tulla tällepäivää. Huomiseksi ei viitsitty nosturia ottaa, kun on luvassa niin kovaa pakkasta ja lumi ei oo lähössä mihinkään. Kyllä tuo talvi on aika harmillinen (hidaste), no ehkä tästä talvesta vielä pääsee nauttimaan. Tai, en tiedä hidastaako tuo lumi, mutta kylmyys ja kova pakkanen toki on aina vähä huono juttu. Sehän on jo toki luvannutkin plussakelejä.

Yritän sisällä tehdä hommia minkä kerkeän. Kahteen asuntoon olen saanut saumattua keittiön kaakelit. Vaaleanharmaa sauma, huomasimpa, että tuolla värillä varmasti näkyy kaikki virheet! Mutta valkoinen sauma likaantuu niin helposti ja saumojen puhistaminen on vähä työläämpää.


Välillä pitää vilkuilla ikkunasta ja ihailla ihanan valkoista maisemaa. :)


2 kommenttia:

  1. Jospa se sää vielä suosisi ulkohommiakin.
    Toivottavasti jaksat ja ehdit tätä blogiasi päivittää. Kuvia on myös tavattoman mielenkiintoista entisenä ruukkilaisena seurata.
    Tsemppiä rakennusurakkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo varmaan on huomattu että harvemmin päivitän nykyään, ei tosiaan meinaa millään enää iltasin jaksaa. :) Mutta yritän silti. Jokainen tunti tulee käytettyä tähän projektiin, kun talvi uhkaa tulla. :)
      Hyvää talvenalkua sinne!

      Poista