torstai 27. marraskuuta 2014

Kylppäriä ja muuta


 Ylhäällä muutama suttuinen kuva rempatusta kylppäristä. Viimeistely vielä kesken ja loppusiivous tekemättä. Alakuvassa kylppäri ennen. Tulee suttuisia kuvia kun ei ole kunnon valaistusta.. Jouduinki muokkaamaan kuvat musta-valkoisiksi kun olivat muuten ihan sinertäviä. :)

Kylppäri ennen. Muoviboksi.

 Lämppärikin on mennyt eteenpäin askel askeleelta. Näyttää kylläkin tänään jo aivan erinlaiselta mitä tässä kuvassa. Putkimiehet siellä töissä.. Tämä lämppärin valmistuminen on kestänyt ja kestänyt. Putkimiehien piti viimeviikolla tehdä nämä, mutta siirtyikin viikolla melkein valmistuminen..

 Pojjat kokos eilenillalla ison kaapin kaksioon. Alalista puuttuu.. Just ja just mahtui kaappi nousemaan pystyyn. On melko matalat nämä huoneet, vaikka korkee on kaappiki.

Kyllä on muuten melko hidasta tuo asuntojen viimeistely. Aina löytyy jotakin mitä vielä pitää tehdä. Pientä hinkkausta ja muuta.. nyt ainakin osaa varautua ajallisesti seuraavien asuntojen valmistamiseen. Ja ettei mene lupaamaan asuntoja liian aikaisin kenellekkään.. :D No, tässä silti on eniten jarruttanut tuo lämpökeskus..
Yritetäänpä jatkaa...

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä loppukiriin! Sitä yllättäen löytyy aina tekemistä :) Saatteko valmistumaan ajallaan nämä ensimmäiset asunnot vai pitääkö ottaa lisäaikaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! joo kyllä tekemistä löytyy.:) toinen asunnoista on onneksi jo valmis, pitää vain siivota. toisessa keittiössä vielä vähä hommaa. kyllä ne valmistuu, pakko.:) itse asutaan vaan vielä keskeneräisessä. jospa tuo lämpökattolakin viikonlopun aikana lämpenis...

      Poista