perjantai 29. elokuuta 2014

Se on syksy!

Nyt tuntuu erityisesti syksyltä, kun kesätyöntekijä/harjoittelijamme lähtee takaisin koulunpenkille ja jään tänne nyt päivisin yksin puurtamaan eteenpäin.
Senpä tähden tänään olikin vähän rennompi päivä, vaikka me saatiinkin ihan mukavasti aikaan. Maalailtiin eteisiä ja laitettiin yksi reikä umpeen, minkä Teemu eilen aukaisi meidän tulevan kaksion keittiöön. Keittiön allas/allasputket on vuotanut joskus niin, että lastulevy lattiassa oli tummunut hiukan ja turvonnut. Sehän tietysti piti aukaista, jotta saatiin selville, ettei mitään suurempaa ollut tapahtunut.Ja onneksi ei ollut mitään mennyt pilalle, muuta kuin se levy.
 Tästä näette hiukan, millaiset (alakerran)lattiat Pytingeissä on. Paksun lastulevyn alla oli ensin villapalat, sitten villaa pienempänä palasina ja sen jälkeen n 60 cm kuivaa purua. Tuolla ihan alhaalla näkyy pohja, lautapohja, minkä alta voi nähdä Pytinkien alle. Teemu kävi ryömimässä talon alla, tarkisti kaikki paikat ja pystyin näkemään tuosta raosta valokeilat. Mitään ihanan vanhaa lautalattiaa ei siis täältä löydy. Purujen tuoksu oli hyvä, eikä lattian aukaiseminen tuonut asuntoon oikeastaan minkäänlaisia hajuja.
Villat paikoilleen ja latttia uusiksi. :)

Yritettiin ottaa remonttiselfietä. :D Elsi (vas) lähtee Turkuun ja minä jatkan tästä sitten päivisin yksin ja iltoisin tietty Teemun kanssa tehdään myös aikapaljon hommia.
Nyt viikonloppulomalle!
Hyvää syksyn alkua ja viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. On niin mielenkiintoista seurata tätä projektia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva kuulla Hannele! :) Kyllä tämä blogin pitäminen antaa itselle lisävoimia remppahommiin. Kuvista näkee niin kivasti tehdyn jäljen ja muutokset. :)

      Poista