perjantai 22. elokuuta 2014

Liikkurilla jumppaamaan ja sisustamaan.

Olohuone odottelee uutta sohvaa, mutta Liigo-liikkuri sieltä kyllä jo löytyy! :) Minäpä kerron teille liikkurista. Noin kaksi vuotta sitten suunnittelin Liigo Oy:n kanssa liikuntavälineen, joka sopii myös hyvin sisustustuotteeksi. Yrityksen perustajat Leena ja Helena halusivat nimenomaan sellaisen tuotteen, mitä voi käyttää jumppaamiseen ja sisustamiseen. Monesti esimerkiksi steppilaudat ovat niin kolkon näköisiä, ettei niitä viitsi olohuoneessa pitää. Siittä siis Liikkurin suunnittelu lähti liikkeelle. Lopputuloksena tuli yksinkertainen koivuvanerista taivutettu tuote, joka toimii silti monella tavalla. Liikkuri valmistetaan Suomessa suomalaisesta puusta.


Liikkuria voi käyttää hyvin sivupöytänä tai olohuoneen matalana pöytänä. Miten ikinä haluakaan. Sillä voi jumpata monipuolisesti, sekä sitä voi lapset käyttää liukumäkenä sohvalta. :)
Liikkurista on olemassa esittelyvideo TÄÄLLÄ.

Liikkurin pääsee näkemään nyt viikonloppuna (21-23.8) Oulun Designtorilla! Käykääs tutustumassa jos kuljette sielläpäin. Liigon nettisivut: www.liigofinland.com.

Myös minä voin esitellä liikkuria, jos joku on siittä kiinostunut. Täältä Pytingeiltä löytyy valkoinen liikkuri, jota voi tulla kokeilemaan. :)

2 kommenttia:

  1. Aikas näppärältä vaikuttaa. Paljonko tuollainen maksaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heidän kotisivuiltaan löytyy hintatiedot. myös muut materiaali,väri yms tiedot.:) mä jo muka äskön vastasin tähän viestiin mut näköjään en osaa käyttää mun uutta puhelinta ja en ollutkaan vastannut mitään....

      Poista