tiistai 19. elokuuta 2014

Keittiön kaapinovet



Kävinpä tänään sitten laittamassa tilaukseen Topi-keittiöltä keittiöihin kaapinovet ja laatikostot.! Laatikot tulee uusilla rungoilla. Tässä B-talossa on jo vuonna 1992 laitettu Topi-keittiön kaapit. Siksi oli helppo sitten uusia kaapinovet samalla yrityksellä, kun ovikoko on siellä edelleen valmistuksessa. Samaten tuo nurkkakaappi, mistä kerran jo kerroin, oli olemassa vielä samankokoinen ovi valmistuksessa. Ei siis tarvinnut mitään tilata mittatilauksena.Huippu juttu. Nurkkakaappi tulee pysymään samanlaisena taiteovella, sillä hyvänmallisia talotuulettimia (ns.liesituulettimia) on tosi tosi vähän.

Ovimalliksi tulee Kosketus. Yläkuva on napattu Topi-keittiön kotisivulta. Kuvassa tosin esitellään kodinhoitohuonetta, mutta siinä on sama ovimalli mitä B-talon keittiöihin tulee! Eikös ole ihan hieno? Aivan perus ovi. Vetimiä en vielä tilannut, ne on edelleen hakusessa. Luultavasti jotkin tuontyyliset mitä kuvassakin on.

Topi-keittiön rekka-auton pitäisi kaartaa Pytingeille joskus syyskuun kolmannella viikolla. Hiukan kivaa! Sitä siis odotellessa. :)

4 kommenttia:

  1. Ihanat ovet. :) itse en tykkää nuista leveistä vetimistä, ainakaan jos on terävät reunat niissä.. kävelen aina niin pitkin seiniä, että tarttuu vaatteet niihin kiinni..;)) ..mutta ehkä fiksummat ei niin tee.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kanssasi ihan samaa mieltä! Itseasiassa olisin halunnut sormiuralliset ovet, niin ettei vetimiä tarvisi ollenkaan, mutta maksavat ihan liikaa. :) Yritän etsiä sellaiset vetimet, että saa mahtumaan budjettiin ja näyttää silti suht siisteiltä. :)

      Poista
  2. Oletteko muuten miettineet talojen ja asuntojen esteettömyyttä että joku liikuntarajoitteinenkin voisi tulla asumaan mm. tuolihissiä tai tarpeeksi isoja oviaukkoja? Hienot kaapit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä onki sellanen kysymys mikä oikein kirpaisee mieltä. :) Oon käynyt esteettömyyskartoittajaksi ja tiedän, että jos nämä talot laittaisi täysin esteettömiksi, joutuisi talot melkein rakentamaan uusiksi. :) Kaikki ovet vaihtamaan (paitsi noi ulko-ovet), portaikkoja miettimään erilaisiksi ymym. Huoneiden ovet on suht ok:t mutta wc ovet aivan liian ahtaat apuvälineille. Vanhat talot on rakennettu asteettömyyttä ajattelematta laisinkaan. portaita ja kynnyksiä ihan hirveästi. Tämä b-talo tulee melkolailla pysymään ennallaan, mutta A-taloon tehdään jotain muutoksia. Mutta vaikka laitetaan ulko-ovelle luiska, niin heti on eteisessä muutamat portaat. Toki on olemassa irtoluiskia..

      Poista