lauantai 16. elokuuta 2014

Ihana kirpparipäivä!







Noniin nyt on kirppispäivä vietetty! Oli oikein mukavaa ja hauskaa! Kyllä ihmismäärä yllätti positiivisesti! Kiitos teille kaikille. Sää oli melko vaihteleva, suurimmaksi osaksi tosi hyvä. Pressuja oli varattu, että sai sateensuojaksi heittää pöydänpäälle.Onneksi oli vain yksi kuuro..
Oli mukava jutella ihmisten kanssa Pytingeistä ja kuulla tarinoita. Lapset saivat poniajelua ja talutusratsastusta.  Uutta kirpparia toivottiin ensivuodelle, itsekin tykkään ajatuksesta.
Nyt viikonlopun viettoon!

6 kommenttia:

  1. Kiitos kirppiksen järjestäjille! Järjestelyt oli kyllä hyvin hoidettu, pöydät olivat tukevia ja riittävän suuria. Tosi kiva positiivinen asia oli juuri nuo pressut "talon" puolesta sateen varalta, kun ei itse hoksannut ottaa mukaan. Ihmisiä oli tosiaan paljon liikkellä ja kävivät mielellään tutustumassa sisätiloihinkin. Kiva kun järjestitte tällaisen tapahtuman! Tsemppiä remonttihommiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kyllä mukava päivä! Kokeillaan jos ensvuonna järjestettäisiin uudestaan..:)

      Poista
  2. onko tuo tuoli mennyt vai oliko se edes myynnissä ? :) http://instagram.com/p/rpkyNhKi-T/?modal=true

    VastaaPoista
  3. Joo on myynnissä. Ja oli kirpparilla myynnissä. Laitettiin vissiin senverta kova hinta ettei kukaan uskaltanut tulla tinkaamaan. :) Sen pitäisi olla Artek 65, Artek myy käytettynä noita 200 e kappale. Tämä yksilö on kuitenki paaaaljo huonommassa kunnossa. Istuinosassa maalijälkiä ja selkänoja hiukan turvonnu ymym. Mutta istuminen tuolissa on aika tukeva. Saa tulla kahtoo ja saa tarjota.! :) Kyllä sen halvalla saa.

    VastaaPoista
  4. hmm, kiinnostais jos siitä saa vielä ok kuntosen maalaamalla. kuin turvonnut on, auttaako/voiko sille tehdä mitääs?

    VastaaPoista
  5. Kyllä siittä saa ihan ok kuntoisen. Laitatko mulle mailia niin laitan sulle tarkempia kuvia, tai laita mailiossa tähän.:) mun email : esyrjana@gmail.com

    VastaaPoista